Pravila o privatnosti

Napisao sam ovaj tekst, to je moje stranice više se prilagoditi kako bi zadovoljili svoje potrebe, ne samo vrijeđati svoje mišljenje na obrascima, ali s automatskim sakupljanjem informacija kako bi vidjeli koje su značajke pomažu i koji funkcionira samo ometati traženje rime.

Želim da znate koje informacije moje web mjesto prikuplja i kako ga upotrebljavam. Ne znam o Dealer prikupljene putem web stranice i rad uz pomoć poduzećima takvih programa, u koga se uzdam kao pravila o privatnosti, zbog ne davati informacije prikupljene nemoralan način za druge. (Googleova pravila o privatnosti)

S obzirom na činjenicu da odete na stranicu prihvaćate da su Vaši podaci koriste Direktive o zaštiti podataka, pa želim da ti u detalje kako sam koristiti podatke.Osim toga, želio bih vas obavijestiti o prirodi sadržaja koju pružam.

0. Sadržaj

Nažalost, u rezultatima pretraživanja mogu biti prokleti, skandalozni, seksistički, pa čak i rasistički izrazi. Ovi termini ne odražavaju moje mišljenje, već rezultat velike zbirke podataka, napisanih od tekstopisaca, vjerojatno u nekoliko pjesama. To je dio cjelokupne slike o tome kakav tekstove kao što su riječi do autora i ne nemam želju da se uključe u ideološkim raspravama, bilo bi opasno teren i puno energije. Nadam se da niste jako rastreseni i možete ih preplaviti. Ponekad postoje stranih riječi u rezultatima, ova zbirka podataka „buke”, pokušavam očistiti sustav, ali čišćenje nije uvijek savršena. Sustav ne interpretira strane riječi točno.

1. Kada prikupljam podatke?

Automatski prikupljati informacije o tome što ste u potrazi za njega koristiti značajke brzine na kojoj je internet koristi operativni sustav, koji preglednik i koji IP adresa. Osim toga, u vrijeme prijave na Facebook, pitat ću vaše ime i adresu e-pošte.

2. Kako mogu koristiti podatke koje prikupim?

Koristim podatke koje prikupim

3. Privatnost online plaćanja

Ja sam jedini vlasnik podataka prikupljenih na mojoj web stranici. Neću vam otkriti vaše osobne podatke niti jednoj drugoj tvrtki bez vašeg dopuštenja.

4. Kako se obrađuju vaši podaci?

Ne objavljam vaše podatke za vašu identifikaciju. U budućnosti će samo treće strane koje će sudjelovati u uređivanju moje web stranice kvalificirane za treću stranu dok ne povjeruju u informacije koje povjeravaju.

Postoji jedna iznimka: ako dijeljenje informacija za preventivno, u vezi ilegalne aktivnosti, sumnja u prijevaru ili moguću situaciju da ugrozi nečiji fizički integritet, zakonitost, ili čak i druge vrste korištenja web stranica - što je potrebno od njih - zakonski definirano.

5. Informacijska zaštita

Ja obratite pozornost tijekom razvoja i uređivanje web stranice koje koristim su zaštićeni i stalno ažuriraju, moderni sustavi su sigurne lozinke ispravno. I koriste a metode programiranja, što ne daje priliku da se po mom najboljem znanju, do zlonamjernog programa od ulaska u sustav i ukrasti vaše podatke.

Koristim li kolačiće?

Da. Kolačići su najjednostavnija tehnika za pristup prikupljanju statističkih podataka potrebnih za razvoj ove web stranice (npr. Google analitika). Ovo je dobro jer ću, između ostalog, vidjeti kako mnogi ljudi polako popunjavaju stranicu ili se vjerojatno neće dobro pojaviti i mogu vam pomoći.

6. Otkažite pretplatu

Koristim adresu e-pošte za koju vam se prijavljujem da povremeno šaljete pismo mojih usluga. Ako jednog dana odlučite želite odjaviti sa svoje e-mailove dodatno će dodati, će pružiti dodatnu pomoć možete pronaći na kraj poruka odjaviti link.

7. Ispovijed

Dajući ove informacije, priznali ste i prihvatili važeću Pravila o privatnosti u trenutku pružanja informacija.

Želim vam lijepu pretragu rima.